Damla İnsan Kaynakları

FİRMA DETAYLARI

Manisa Danışmanlık ve İnsan Kaynakları

 Manisa / Merkez

Manisa şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Manisa Danışmanlık ve İnsan Kaynakları firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Şahin Gözükara
Tel:0(236)2330899
Cep:0(532)5853238
Fax:0(236)2330899
3.81
Paylaş
Web:www.manisatemizlik.com
Adres:yarhasanlar mah kültür sitesi c/146 Merkez / Manisa

ELEMAN TEMİNİ  HİZMETİMİZ  :

 

     Şirketimiz Manisa Temizlik bünyesinde verilmekte olan bu hizmetimiz kapsamında Şirketinizin organizasyonel yapısı içinde yer almasını öngördüğünüz  her pozisyondaki  aday,  geniş ve güncel aday havuzumuzdan talebiniz olan pozisyonun gerektirdiği yetkinliklere uygun olarak titizlikle seçilir, yapılacak ön görüşme ve değerlendirmenin ardından sizin seçiminize sunulur. 
     Tercih bildiriminiz olumlu olduğu takdirde aday ile ilgili referans araştırmaları da tarafımızca gerçekleştirilerek bilgiler size süratle aktarılır.
     Bu hizmetimizin gereği olarak istihdamı gerçekleşen adayın 3 ay içinde işten ayrılması ya da sizin değerlendirmeniz sonucunda adayın yetersiz bulunması durumunda garanti koşulları gereği yeni bir aday tekrar seçiminize sunulacaktır.
Çalışacak elemanların tüm yasal sorumluluğu şirketimizin güvencesi altındadır. 

    Şirketlere bilgi girişi, sekreter, ofis boy, çay servisi, arşivleme, depolama, paketleme, etiketleme, zarflama vb. alanlarda personel sağlamaktayız. Elemanların yönlendirilmesi ve yönetilmesi müşteri tarafından yapılmaktadır. Kurumların temizlik hizmetinin yanı sıra çeşitli gereksinimleri doğrultusunda çalışacak personellere ihtiyaçları olmaktadır. Talep edilen işlere uygun, konularında deneyimli elemanların temini MANİSA TEMİZLİK tarafından son derece titizlikle yerine getirilir. 

    Manisa Temizlik ve Destek Hizmetleri; çözüm ortaklarına işe alım süreci, eğitim ve gelişim, personel faaliyetleri ve bordrolama hizmetleri sunmaktadır. Kiralık personel almak isteyen kuruluşlara günlük aylık ve yıllık eleman temin edilir. Şirket çalışanlarınızın senelik izin kullanma veya uzun süreli zorunlu izin kullanması durumunda, firmamız geçici veya daimi olarak çalışacak personel desteği vermektedir. 

 

 

     Kuruluşumuz istihdam hizmetlerini Özel İstihdam Büroları Yasası kapsamında vermektedir.