FİRMA DETAYLARI

Empatika Psikoloji

 İstanbul Anadolu / Kadıköy

İstanbul Anadolu şehrinin Kadıköy ilçesinde faaliyet gösteren Empatika Psikoloji firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Empatika Psikoloji
Tel:0(216)4052614
Cep:0(534)8881494
3.14
Paylaş
Web:www.empatikapsikoloji.com
Adres:Bağdat Caddesi Dilman Apt No.147 D.1 Selamiçeşme Kadıköy / İstanbul Anadolu

Çocuk – Ergen Danışmanlığı

Çocuk ve ergenlerle görüşme öncesi ebeveynlerinden bilgi alabilmek amacı ile sadece anne-babanın bulunduğu bir ilk görüşme düzenlenmektedir. Daha sonra anne-babadan alınan bilgiler doğrultusunda 2-3 seans değerlendirme ve gözlem seansları yapılmaktadır. Değerlendirme sürecinden sonra durum hakkında sadece anne-babanın bulunduğu seansta detaylı geri bildirim verilir ve çocuğun/ergenin ihtiyacı olan terapi sürecine karar verilir. Hem duygusal-davranışsal problemlerde hem de eğitimsel çalışmalarda seansların istikrarı önemlidir. Seans içerisinde gizlilik prensibi (izin alınmadan herhangi bir bilginin bir başkası ile paylaşılmaması) uygulanmaktadır. Terapi süresince, aralıklı olarak ebeveynler ile görüşmeler düzenlenir.

Yetişkin Danışmanlığı

Danışan ve terapistin bire bir görüştüğü seanslar şeklinde yapılır. İlk birkaç görüşme terapistin ilerleyen seanslara göre daha aktif olduğu bilgi alma ve değerlendirme seanslarıdır. Sonraki görüşmeler danışanın terapi odasına getirdiği konular ile birlikte şekillenir. Danışanın ihtiyacına göre seanslar haftada bir ve ya iki kez aynı gün ve saatlerde yapılır. Terapi sürecinin uzunluğunu danışanın ihtiyacı belirler. Eğer terapist gerekli görürse danışanın rahatsızlığının herhangi bir organik sebepten kaynaklanmadığından emin olmak için onu bir psikiyatriste yönlendirerek uygun değerlendirmenin yapılmasını ister.