FİRMA DETAYLARI

NC Tekstil Dış Ticaret Danışmanlık

 Bursa / Osmangazi

Bursa şehrinin Osmangazi ilçesinde faaliyet gösteren NC Tekstil Dış Ticaret Danışmanlık firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Nurullah Cin
Tel:0(224)2112113
Cep:0(541)4495625
Fax:0(224)2112113
3.96
Paylaş
Web:www.ncdisticaret.com/
Adres:BUTTİM İş Merkezi A-3 Blok No. 724 Osmangazi / Bursa

H İ Z M E T L E R İ M İ Z

 

İHRACAT – PAZARLAMA DANIŞMANLIĞI

§  Pazar Araştırması; İhraç etmeyi arzuladığınız ürün ve pazarla ilgili  ithalatçı firmaları sizler için araştırıyor ve buluyoruz. Araştırma sonucu bulduğumuz firmaların bağlantı bilgilerini dosya halinde sizlere sunuyoruz.  

§  Bağlantı ve bağlantı sonrası hizmetler; İstenildiği takdirde, araştırma sonucu bulunan firmalarla sizin adınıza satış görüşmeleri yapılır, sipariş ve sevkiyat süreci takip edilir.

 

İHRACAT OPERASYON DANIŞMANLIĞI; Siparişin alınmasından itibaren proforma fatura düzenlenmesi ve alıcıya gönderilmesi, proforma fatura onayının takibi, üretim sonrası sipariş listesine göre çeki listesi ve faturanın hazırlanması ve onay için alıcıya gönderilmesi, sevk ve gümrük işlemlerinin takibi yapılır.

 

İTHALAT OPERASYON DANIŞMANLIĞI; Siparişin verilmesinden itibaren proforma fatura temini ve onayı, Akreditif olması halinde ilgili metnin incelenmesi, satıcıya ve bankasına gönderilmesi, proforma fatura onayının takibi, üretim sonrası sipariş listesine göre çeki listesi ve faturanın kontrolü, sevk işlemlerinin takibi yapılır.

 

İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI; İngilizce yazışmalarınız yönetilir. Müşteri ziyaretlerinde İngilizce tercümanlık hizmeti sağlanır.