FİRMA DETAYLARI

Körfez Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri

 İstanbul Anadolu / Maltepe

İstanbul Anadolu şehrinin Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren Körfez Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Erhan Şahinkaya
Tel:0(216)3718796
Cep:0(554)5797500
Fax:0(216)3718796
3.89
Paylaş
Adres:Yalı Mah. Hedef Sokak No:11 D: C32 Dragos Maltepe / İstanbul Anadolu

Amacımız sadece işletme sorunlarını çözmek değil, iş yapmayla ilgili yeni yaklaşımların benimsenmesiyle yeni fırsatların farkına varılması ve kullanılmasını sağlamaktır. Üretimden, satın almaya, pazarlamadan satış yönetimine, insan kaynakları ve en önemlisi finansal kaynak yönetiminde yanınızdayız.

Finans ve Kredi Yönetimi

Mali Performans Kontrolu: Nakit akış yönetiminde kriz, pazar kayıpları artıyor, işletme sermayesi azalıyor, hatta eksiye düşmüş , faaliyet karları azalıyor, banka ve piyasa borçları artıyor, işletme kar edemiyor ve nakit yaratamıyor. Makro analiz, rekabet analizi, finansal analiz yapılarak çözüm önerileri oluşturulmaktadır.

Kaynak İhtiyaç Tespiti: Finansal verilerin değerlendirilerek, temel borçlanma rasyolar analizi yapılır ve çözüm önerileri  sunulmaktadır.

Kredi ve Kaynak Yönetimi:  Uygun şartlarda borçlanma, en uygun vade ve faizle kredi temini, bilançonun iyileştirilmesi, finans organizasyonunun analizi ve çözüm öneriler sunulur.