FİRMA DETAYLARI

Gözcü Grup Proje Danışmanlık

 Ankara / Sıhhiye

Ankara şehrinin Sıhhiye ilçesinde faaliyet gösteren Gözcü Grup Proje Danışmanlık firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Damla Kaplan
Tel:0(542)5565813
3.42
Paylaş
Web:www.gozcugrupprojedanismanlik.com/
Adres:NECATİBEY CADDESİ NO:27/14 SIHHIYE/ÇANKAYA/ANKARA Sıhhiye / Ankara

Ülkemizde Sanayi, Gıda, Tarım, Hayvancılık, Turizm, Enerji, Eğitim, Sağlık, Çevre, Ulaşım ve Bilişim konuları ile iştigal eden Tüzel kişiler için, Avrupa Birliği 7. Çerçeve, TKDK (IPARD), Kalkınma ajansları, Kosgeb ve Sanayi ve Tarım bakanlığı programlarına sunulmak üzere, hibe projeleri hazırlamak

AB ve TKDK (IPARD)ın  öncelik verdiği konular olan Arge çalışmaları, Eğitim, inovasyon, yeni ürün çeşit geliştirme, teknoloji transferi, kapasite geliştirme, kalite belgelerine sahip olma, markalaşma, istihdam yaratma, kurum kapasitesi geliştirme, verim ve kalite artırma, raf ömrü uzatma, çevre zararlarının bertaraf edilmesi, materyallerin geri dönüşümü, sürdürülebilir enerji, gıda güvenliği, yem güvenliği, hayvan konforu, organik Tarım, eko turizm, termal turizm, sağlık turizmi, alternatif turizm konularında hayallerinizi ve fikirlerinizi projeye dönüştürmektir. Projelerinize en uygun hibe ve kredileri sağlamaktır. Yatırım danışmanlığı yapmak ve uygulamaya geçirmektir.

Organik ve konvansiyonel tarım kapsamında yatırım yapmak isteyen kişi ve kuruluşlara fizibilite ve proje hazırlamak,- Danışmanlık Yapmak.

Kobileri AB standartlarına ulaştırmak

Sürdürülebilir Enerji projeleri

Tarımsal Ürünlerinin Muhafaza, depolama, Ambalajlama ve Paketleme tesis projeleri

Tarıma dayalı sanayi projeleri

Kredi Dosya Takibi

Sübvansiyonlu Krediler

Yatırım Yeri Belirleme Fizibilite Raporu Hazırlama

Proje İş Fikri Geliştirme

Belgelendirme

Kaynak Belirleme

Yabancı Ortak Araştırması