FİRMA DETAYLARI

BİS İç iletişim ajansı

 İstanbul Avrupa / Şişli

İstanbul Avrupa şehrinin Şişli ilçesinde faaliyet gösteren BİS İç iletişim ajansı firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Bora Gürsel
Tel:0(212)2966108
Cep:0(533)2359354
Fax:0(212)2966110
3.89
Paylaş
Web:www.bisdegisim.com
Adres:Cumhuriyet Caddesi Babil Sokak No.2 Kat 4 Elmadağ Şİşli Şişli / İstanbul Avrupa

Değişim yönetimi

Değişim rüzgarının esip geçmediği, yeni bir şirket iklimi sayesinde yepyeni bir kültürün yeşererek kök saldığı bir değişim yönetimi ile stratejilerinizin hayata geçmesine destek oluyoruz.

İşveren markalaşması

Analizlerle başlayan sürecimiz, konumlandırma ve değer önermesinin belirlenmesini kapsayan marka altyapı çalışmaları ile devam ediyor. İşveren markalaşması yolunda mevcut durumdan hedeflenen konuma doğru yolculuğumuz, birlikte oluşturacağımız yol haritası ve aksiyon planları doğrultusunda şirket içi ve dışında yapılan marka iletişimi çalışmalarıyla sürüyor.

İK pazarlaması

Pazarlama ve reklamın yöntem ve araçlarını kullanarak insan kaynakları uygulama ve çalışmalarının bilinirliğinin artırılmasını, dikkat çekici şekilde tanıtılmasını ve mümkün olduğunca fazla çalışana duyurulmasını sağlıyoruz. Çalışanların memnuniyetini, şirkete bağlılığını ve hedeflere olan inancını artıran uygulamalar gerçekleştiriyoruz.

İç iletişimde mükemmellik

Teorik ve pratik altyapının oluşturulması, liderlerin iletişim yetilerini geliştirilmesi ve ekip ruhununun canlandırılarak iç iletişimin alevlendirilmesini içeren 3 ana kolon üzerine oturttuğumuz İç İletişim Mükemmellik Modeli®miz ile şirket içinde etkin, planlı ve ölçülebilir iletişim ortamının oluşmasını sağlıyoruz.

İç iletişim etkinlikleri

İster uzun vadeli stratejinizin bir parçası olsun ister tekil bir proje, şirket içinde çalışanlara yönelik büyük küçük tüm etkinliklerinizin amacına ulaşması ve çalışanlar üzerinde arzuladığınız etki ve memnuniyeti bırakması için konseptler geliştiriyor, tasarlıyor, etkinliğin anahtar teslim organizasyonunu gerçekleştiriyor ve bıraktığı etkiyi ölçüyoruz.