Damla İnsan Kaynakları

FİRMA DETAYLARI

Manisa Ece Grup Danışmanlık

 Manisa / Merkez

Manisa şehrinin Merkez ilçesinde faaliyet gösteren Manisa Ece Grup Danışmanlık firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Sertaç Ertürk
Tel:0(236)2317571
Cep:0(506)4845295
Fax:0(236)2317571
4.16
Paylaş
Web:www.manisatemizlik.org
Adres:peker mah.1704 1/a manisa merkez Merkez / Manisa

nsan kaynağının mükemmel hizmetin anahtarı ve katma değeri olduğuna inanmış bir firma olanMANİSA ECE TEMİZLİK sunduğu geniş kapsamlı personel temini performansı ile müşterilerine önemli avantajlar sunmaktadır.
Günümüzde bordrolama işlerinin yürütülmesi artık uzman firmalara bırakılmakadır. Bu yolla insan kaynakları birimleri asli görevleri olan organizason ve planlama faaliyetlerine odaklanabilmektedir. Kuruluşlar böylece donanım ve sistem oluşturma maliyetlerini ortadan kaldırmakta, ücret hesaplama işlemlerinin yapılması sırasında doğabilecek risklerden kurtulmaktadır.
MANİSA ECE TEMİZLİK olarak bordrolama hizmeti ile firmaların insan kaynakları departmanlarında bu işleri yapacak personeli istihdam etmelerine gerek bulunmadığı gibi, yönetsel kararların da alınmasında büyük bir zaman tasarrufu ve maliyet azalışı sağlanmaktadır.

Teklif ve İşe Alım Süreci
Müşteri firmanın insan kaynakları biriminin, ihtiyaç duyduğu personelden beklenen özellikleri MANİSA ECE TEMİZLİK‘e aittir.MANİSA ECE TEMİZLİK, insan kaynakları uygun adayları belirler ve bu kişilerin özgeçmişleri ile beraber müşteri firmaya bir teklif şeklinde sunar.
Aday işe alınma kriterlerini sağlıyorsa ve MANİSA ECE TEMİZLİK’un teklifi uygun bulunursa adayMANİSA ECE  TEMİZLİK bünyesinde ( SSK ve özlük hakları MANİSA ECE TEMİZLİK tarafından yönetilecek şekilde) müşteri firmanın çalışma ortamında veya ofisinde işe başlar.
Temin edilen personelin çalışacağı zaman sözleşme ile garanti altına alınır.
Personel seçimi titiz bir araştırma ve mülakat neticesinde gerçekleştirilir. Doğru seçim kalite ve verimlilik demektir.