FİRMA DETAYLARI

Cesimoğlu Nakliyat

 Ankara / Yenimahalle

Ankara şehrinin Yenimahalle ilçesinde faaliyet gösteren Cesimoğlu Nakliyat firması ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz.

Yetkili:Mehmet Kızıl
Tel:0(534)8617776
Cep:0(530)8492515
3.94
Paylaş
Web:www.cesimogluevdenevenakliyat.com/
Adres:407 CADDE DEMETEVLER ANKARA Yenimahalle / Ankara

Cesimoğlu nakliyat taşımacılık sektöründe vermiş olduğu hizmetlerin başlıcaları şunlardır.

OFİS VE BÜRO TAŞIMACILIĞI 

ofis ve büro taşımacılığı yapmak dikkat gerektirir ankara nakliyat firması cesimoğlu nakliyat olarak ofisinizin içinde bulunam eşyaların önemli elektronik eşya dosyalarınızın kusursuz ve titiz bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz ankara nakliyat firması olan cesimoğlu nakliyat büro ve ofis taşımacılığında şehirler arası parsiyel ve parça eşya taşımacılığını da yapmaktadır.

EVDEN EVE NAKLİYAT

ankara da evden eve nakliyat ve eşya taşıma sektörün de uzun yıllık tecrübeye sahip olan Ankara cesim oğlu nakliyat uzman personeliyle en iyi şekil de hizmet vermektedir cesimoğlu nakliyat olarak kapalı kasa araçlarımızla sigortalı bir şekil de şehir içi şehirler arası taşıma yapmaktayız.

DEPOLAMA HİZMETLERİ

Cesimoğlu nakliyat olarak aynı zaman da siz değerli müşterilerimizin eşyalarını . 400 metre kare olan depolarımız da muhafaza etmekteyiz.depolarımız her ay kapsamlı olarak temizliği yapılmaktadır.eşyalarınız depolama işlemi tamamlandığında nakliye hizmeti şirketimiz  tarafından verilmektedir.

ŞEHİRLER ARASI TAŞIMACILIK

Şehirler arası evden eve nakliyat ve taşımacılıkta siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti suna bilmek için ücretsiz expertiz sayesinde taşınacak olan eşyalarınızın tespit edilir ve eşyalarınızın durumuna göre personel sayısı yeterli derece de ambalaj malzemeleri ve araç büyüklüğünü ayarlanır. ankara nakliyat firması cesimoğlu nakliyat olarak kapalı kasa araçlarımız da eşyalarınızın zarar görmeden taşınmaktadır. Türkiyenin 81 iline ve ilçesine hizmet veren cesimoğlu nakliyat şehirler arası taşımalarda eşyalarınızın sigortasını yapmaktadır.

ETİKETLER

ANKARA ASANSÖRLÜ NAKLİYAT

ANKARA EVDEN EVE NAKLİYAT 

ANKARA EVDEN EVE TAŞIMACILIK

ANKARA NAKLİYAT

ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

OFİS VE BÜRO TAŞIMACILIĞI

PAKETLEME HİZMETLERİ